Recensies

ANWB DEN HAAG

Met de collega´s blokarten! Ouderwets karten was reeds eens een afdelingsuitje van ons geweest. Het was nu kiezen uit 5 andere uitjes. Na een rondje stemmen gingen de meeste stemmen naar blokarten. We hadden een perfecte dag: veel zon, een enkel wolkje en voldoende wind. Na de korte introductie kon het echte blokarten beginnen. Over het mooie strand van Wijk aan Zee, zonder in de weg liggende zonaanbidders, was het heerlijk blokarten. Zeker de kuilen gevuld met water waren een leuke attractie. Het enige nadeel van deze activiteit is dat je niet eindeloos door kunt gaan. Helaas zat het er voor ons, na 2 uur dikke pret, op. De geweldige middag hebben we vervolgens met een goed verzorgde lekkere barbeque afgerond om daarna met een tevreden gevoel weer huiswaarts te keren! Eén van de betere bedrijfsuitjes tot nu toe…

We willen jullie heel erg bedanken voor de goede organisatie voor ons personeelsfeest op 15 juni. Iedereen heeft echt genoten van de avond en we krijgen veel complimenten over de goede kwaliteit van het eten, de aardige en vriendelijke begeleiding en de mooie locatie. Dit samen met het zonnetje en natuurlijk de Hudson Five heeft gezorgd voor een zeer geslaagde avond!

CARLSON WAGONLIT

DHV B.V.

Het was een erg leuke dag! Helaas was het weer niet heel erg mooi, maar we hebben het nog redelijk droog gehouden. We zijn begonnen met een uur Lacrosse en vervolgens een uur Softball, wat erg leuk (en zwaar) was, flink spierpijn gehad de volgende dag! Het Powerkiten ging helaas niet door vanwege te weinig wind. Maar gelukkig kon er een groep golfen en een groep op de Nintendo Wi, wat ook erg grappig was! De BBQ was ook erg lekker, dus wij hebben ervan genoten!

2x nu een teamuitje georganiseerd met Summit Sports en beide keren erg goed bevallen en enkel positieve reacties gekregen. De communicatie gaat altijd prima, hebben een flexibele houding. Ik zelf als organisator ben zelden bij de events zelf bij maar ik heb beide keren hele positieve feedback ontvangen.

CLOETTA

BK BOUW B.V.

Na een iets te late aankomst (file, file en nog eens file) was iedereen blij dat we er toch nog gekomen waren. We hadden de mensen die gingen blokarten in 2 groepen verdeeld. De 1e groep ging direct naar de zeilkarretjes waar na na enige uitleg het festijn kon beginnen. De lokatie van SunSeaBar was fenomenaal. Voor de mensen die niet meededen of moesten wachten was het, mede door het heerlijke weer, lekker loungen op het terras, wat heerlijk ontspannend was.Tevens hadden we goed zicht op de capriolen van de blokarters. Het blokart evenement werd als meer dan geslaagd ervaren. Heerlijk om met je collega’s eens iets anders te doen dan werken. Nadat iedereen met blokarten klaar was konden we eten. We hadden tapas del mundo besteld wat in buffetvorm werd geserveerd. Je kon dus zelf kiezen binnen, buiten, wat je maar wilde. Het eten was werkelijk voortreffelijk. Prima bediening trouwens ook. Er werd precies op tijd gevraagd of je nog wat wilde drinken. Al met al een ZALIGE middag/avond. Complimenten voor iedereen die met de organisatie hiervan belast waren. Wij kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagd uitje.

We hebben veel positieve reacties gehad op het bedrijfsuitje, van zowel de jonge als de oudere collega’s. We hadden mooi weer veel gelachen en daarna heerlijk gegeten. De begeleiding was goed en het blokarten hillarisch. We hadden 2 uur gereserveerd en dat was aan de lange kant. Misschien een goede tip om in de 2 uur een ander parcour uit te zetten of andere oefeningen te doen. Na het Blokarten hebben we echt heerlijk gebbq en wat gedronken. De bediening van de drank was in mijn ogen wel onderbemand. Het Blokarten was voor mij en mijn collega’s zeer geslaagd.

BEBOUW

BAM GEBOUWBEHEER

Ontzettende leuke activiteiten, veel lol gehad met zijn allen, goede begeleiding. We kijken met veel plezier op deze middag terug.

Wij hadden gekozen voor een combinatie van Blokarting en X-steppen. Helaas was er te weinig windkracht voor het blokarting, als alternatief hadden wij bij opgave gekozen voor beachsoftball maar Summit Sports gaf ons nog de keus (aldaar) voor powerkiting, dit vonden de heren (want dat waren het voornamelijk) een stuk aantrekkelijker. Het weer was fantastisch en dan zit je in Wijk aan Zee natuurlijk bijzonder goed. Afsluitend hadden wij een bbq waar ook voor vegetariers prima te eten is. Wij kijken met veel plezier terug op deze middag/avond. Een aanrader!

ASM EUROPE B.V.

ALLIANDER

Vooropgesteld: we hadden schitterend weer, wat natuurlijk enorm heeft bijgedragen aan het succes van dit team-uitje. Maar daarnaast was de ontvangst, de verzorging met eten en drinken en de begeleiding tijdens de activiteiten ook uitstekend!

Een beetje jammer was dat de wind uit het westen kwam, waardoor het blokarten dwars op het strand moest gebeuren en dat viel de meesten niet mee, maar de pret was er zeker niet minder om.

Het was een heerlijke en gezellige dag. Leuke activiteiten en erg goede, gezellige begeleiding. We hebben geblokart, geskyte en heerlijk gegeten. We hadden gelukkig een mooie, zonnige dag. Hebben echt genoten. Aanrader voor een teamuitje!

COPACO NEDERLAND

AJS

Op dinsdag 3 juni hadden we onze teambuildingdag bij Summit Sports georganiseerd. Een aantal collega’s had al eerder een uitje gehad bij Summit Sports en dat was erg goed bevallen! Ook deze keer hebben we weer een heerlijke middag gehad. Gelukkig was het weer in de middag redelijk opgeknapt, de zon kwam er zelfs door! Na een gezellig ontvangst konden we gelukkig net blokarten v.w.b. de windsterkte, en nam de wind later zelfs toe. Een hele leuke ervaring om eens te doen, en we hebben ontzetttend veel gelachen. Na een kleine pauze, met wat drankjes zijn we het spel ‘beach Lacrosse’ gaan doen, waarbij uiteindelijk (bijna…)iedereen ontzettend fanatiek werd. Hierna hebben we heerlijk op het gezellige terras gezeten, geborreld en gebarbequed. Het eten was heerlijk, vooral de frisse salades erbij vond ik persoonlijk erg lekker. Het personeel van Summit Sports was erg vriendelijk en behulpzaam en gaven voor beide sporten een goede uitleg. Bij het boeken waren ze ook zeer behulpzaam en geduldig… Ook het personeel van SunSeaBar was erg vriendelijk. Mede hierdoor was het een erg geslaagde teambuilding middag; sportief, relaxed en gezellig. Het enige (kleine) minpuntje vond ik de hoeveelheid eten. Ik had voor 20 personen geboekt, uiteindelijk waren er 15 deelnemers/eters, en alles was echt schoon op (het vlees). Dit kan misschien wat ruimer. Dus concluderend een goed georganiseerde fantastische middag en een absolute aanrader! Bedankt!

A very attractive location with a management, sports and catering team that is enthusiastic, professional, extremely friendly and service-oriented. They created just the right atmosphere for our summer event. Highly recommended!

AERCAP

3M NEDERLAND

De hele week slecht weer zonder wind, maar op de dag zelf, blauwe lucht, zon en goede wind. Even wennen in het begin om de kart goed op de wind te laten racen, maar als je eenmaal de slag te pakken hebt, dan wil je niet meer uit de kart stappen. Voldoende en goede begeleiding op het parcours. Borrel en bbq waren smakelijk en goed verzorgd en de locatie is super. Een perfecte activiteit om met een groep te doen. We hebben een superleuke dag gehad.

Na een aantal locaties te hebben vergeleken voor onze kwartaalbijeenkomst hebben wij uiteindelijk gekozen voor de SunsSeaBar in Wijk aan Zee. De sportieve activiteiten op deze dag werden verzorgd en begeleid door Summit Sports. Het hele voortraject werd al zeer professioneel aangepakt. De offerte was overzichtelijk en alles werd in detail doorgesproken. Een plan B lag al klaar mocht het slecht weer zijn die dag. Op 14 oktober was het echter schitterend weer. De teams van de SunSeaBar en Sumit Sports hadden alles perfect geregeld. De bediening was vriendelijk, het eten en de drankjes goed verzorgd, de activiteitenbegeleiders waren enthousiast en hadden alles onder controle. Als organisatiecomité hebben wij talloze complimenten gekregen van collega’s over deze dag. Kortom: een zeer geslaagd evenement om met veel plezier op terug te kijken!

CUNNINGHAM LINDSEY

ATHLON CAR LEASE

Als je klanten vanuit regio Utrecht moeten komen, is Wijk aan Zee niet voor de hand liggend. Zo dacht ik er tenminste over. Eenmaal bij Summit Sport op het strand was ik snel overtuigd, dat dit het juiste evenement voor ons was. Klantreacties waren uiterst positief!

Voor velen van onze groep waren beide onderdelen nieuw. Het vliegeren met grote vliegers is spectaculair en een leuke kennismaking met deze sport. Met zijn allen dollen op het strand in twee teams tegen elkaar is goed voor het groepsproces. Natuurlijk was het weer niet top en ik kan me zo voorstellen dat in de periode mei-september het nog leuker is. Wij hadden nu een kort programma van ca 2,5 uur en de volgende keer zou ik eerder denken aan een heel dagdeel.

ABN AMRO MEESPIERSON

ABN AMRO BANK AALSMEER

Het was erg leuk, we hadden ook super weer deze dag. Het was jammer dat er te weinig wind stond, want het blokarten ging daarom niet door. Nu gingen we Beachgolf doen en Radargolf. Ook hebben we Beach lacrosse gedaan. Het was allemaal erg gezellig en leuk op en vrijblijvende manier.
Daarna nog een BBQ, en de dag was compleet!

Het weer was perfect voor het programma, 15 graden, zonnetje genoeg wind: We gingen skyten + schilderij maken (Sea Art) + blokarten. We begonnen met eigengemaakte appeltaart+ koffie/thee=Perfect. Het programma was leuk, de begeleiding helemaal top, de lunch perfect, iedereen heeft genoten hiervan. De dames(3) vonden het blokarten een beetje eng omdat er veel wind was, maar hebben genoten van het kijken. Als avondeten hadden we barbeque Superior=Perfect, kon niet beter.

ABET B.V.

ABN AMRO BANK N.V.

Samen met Summit Sports zijn we er in geslaagd om op een ludieke wijze met verschillende sportieve acties en denksport, de collega’s een hele leuke sportdag te bezorgen.

De ontvangst van Summit was top. Er werd meegedacht over alternatieve programma’s en we kregen een betere lunch geserveerd dan was afgesproken! Blokarten is te gek, het team van Summit deed met de beperkte wind z’n best er een succes van te maken. Het Beachlacrosse is helemaal gaaf:-) uitstekende locatie om met een groep vrienden of collega’s een zonnige sportieve dag door te brengen. Goed parkeren en niet te ver lopen:)

BACARDI NEDERLAND

ACTUIT B.V.

Op 10 augustus zijn we met 6 personen gaan blokarten en powerkiten, georganiseerd door Summit Sports. Het bleek een perfecte dag te zijn voor onze activiteiten: droog zonnig weer en gelukkig genoeg wind. Over het brede strand van Wijk aan Zee kon ieder in zijn eigen blokart gaan racen. Na een korte uitleg van de werking van de blokart begonnen we in eerste instantie voorzichtig te rijden. Gelukkig hadden we de techniek snel in de vingers, zodat we al snel met strakke zeilen zo strak mogelijk door de bochten konden sturen, en zo veel mogelijk snelheid konden maken. Na het blokarten hebben we het Powerskyten uitgeprobeerd. Het bleek dat een op het oog niet zo grote vlieger nog behoorlijk veel trekkracht had, waardoor we soms stukjes over het strand werden getrokken. Erg leuk om dit eens te proberen! Het was een erg geslaagde dag, met een goede relaxte begeleiding op een mooie locatie! Zeker een aanrader.