Blokarten in Zandvoort

Mogelijkheden blokarten in Zandvoort

Zandvoort is een populaire locatie. Niet alleen voor strandgasten, maar ook voor bedrijfsuitjes krijgen wij vaak de vraag of wij iets kunnen organiseren in Zandvoort. Dat kunnen wij zeker, alleen is het blokarten in Zandvoort niet toegestaan. Dit heeft te maken met het feit dat het strand in Zandvoort te smal is om deze activiteit uit te kunnen voeren. Het is wel mogelijk andere activiteiten te verzorgen in Zandvoort.

Als het blokarten de voorkeur heeft, dan is Wijk aan Zee de beste optie. Het is een van de weinige plekken langs de Nederlandse kust waar het blokarten mag worden uitgevoerd. Daarnaast is er een grote, gratis parkeerplaats, waar gedurende het gehele jaar op loopafstand geparkeerd kan worden.

Wijk aan Zee ligt ook nog eens een stuk dichter aan de snelweg dan Zandvoort. Dat betekent dat je vanuit Amsterdam ongeveer 10-15 minuten reistijd minder kwijt bent naar het strand!

Alternatieven voor blokarten in Zandvoort

Het blokarten is dan misschien niet mogelijk; wij kunnen desondanks een mooie dag verzorgen. In samenwerking met verschillende partners in Zandvoort stellen we graag een voorstel op maat samen.

Mogelijk activiteiten zijn bijvoorbeeld teamsporten, zoals beach lacrosse of beach flingo. Het is hierbij ook mogelijk een toernooi te organiseren, waarbij teams in verschillende rondes tegen elkaar strijden.

Onze mobiele escape game, The Mystery Box, is ook zeer geschikt als onderdeel van een teambuilding dag. Samenwerking en logisch nadenken zijn bij dit spel van belang.

Meer informatie blokarten

Benieuwd naar de mogelijkheden om te blokarten met jouw bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.