Blokarten in Wijk aan Zee

Waarom blokarten in Wijk aan Zee?

Het antwoord op die vraag is simpel: Wijk aan Zee heeft een zeer breed strand, met een apart activiteitenstrand! Het is dus de ultieme locatie voor het blokarten.

De sfeervolle beachclub, DITTIS SunSea, vanuit waar de activiteiten worden georganiseerd, is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo kan er heerlijk geluncht of gedineerd worden voorafgaand aan of na afloop van het activiteitenprogramma.

Een ander groot pluspunt van Wijk aan Zee ten opzichte van de meeste andere stranden van Nederland, is dat het parkeren er gratis is! Het gehele jaar door kan er op een groot parkeerterrein, op loopafstand van het strand, gratis geparkeerd worden.

Over blokarten in Wijk aan Zee

Summit Sports, de organisatie achter het blokarten, heeft deze activiteit in Europa geïntroduceerd. Er wordt door Summit enkel gebruik gemaakt van de echte Blokart, ontworpen en gemaakt in Nieuw-Zeeland. In 2018 heeft Summit Sports zelfs de nieuwe Blokart Race Edition® geïntroduceerd. Er zijn veel bedrijven die ook ‘blokarten’, maar zij maken gebruik van karretjes van ander materiaal. Dit mag dus eigenlijk geen blokarten heten.

Summit Sports is door de Blokart fabrikant, Blokart International Ltd., aangewezen als ‘preferred supplier’. Er is geen ander bedrijf in Nederland met deze status. Het blokarten kan dus alleen gedaan worden bij Summit Sports. Bij andere aanbieders is er vaak sprake van merkloze en goedkopere strandzeilers, die onterecht de naam blokart dragen.

Meer informatie blokarten in Wijk aan Zee

Benieuwd naar de mogelijkheden om te blokarten met jouw bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.