Blokarten in IJmuiden

IJmuiden of Wijk aan Zee?

Blokarten mag en kan slechts op een aantal plekken langs de Nederlandse kust. IJmuiden en Wijk aan Zee voldoen beide aan de eisen, en zijn dus officiële locaties voor het uitvoeren van deze activiteit. Toch heeft Wijk aan Zee een aantal voordelen ten opzichte van IJmuiden.

Zo wordt er in Wijk aan Zee als enige locatie gereden met de Blokart Race Edition®. Deze nieuwe versie van de blokart is door de cockpit, ultra soft race tyres en snelheidsmeters nog aerodynamischer, veiliger en spectaculairder. Onze blokarts zijn bovendien ook nog eens TUV en VEBON gekeurd.

Daarnaast is er in Wijk aan Zee een groot, gratis parkeerterrein. Ook in de zomermaanden! Zelfs op warme en drukke dagen is er nog voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het strand.

Wijk aan Zee beschikt ook over een gereserveerd activiteitenstrand. Dit deel van het strand is dus speciaal voor het organiseren van activiteiten. Het bevindt zich ook nog eens recht voor onze beachclub, DITTIS SunSea. Wij kunnen dus een volledig verzorgde dag organiseren, compleet met catering en eventueel vergaderruimtes. De bemande EHBO post is ook vlakbij het strand waar wij onze activiteiten uitvoeren.

Meer informatie blokarten

Benieuwd naar de mogelijkheden om te blokarten met jouw bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.