Bedrijfsuitje Zandvoort

Sportief bedrijfsuitje in Zandvoort

Organiseer je een bedrijfsuitje in Zandvoort, maar zoek je nog inspiratie voor een leuke activiteit? Wij helpen je graag! In samenwerking met verschillende beachclubs in Zandvoort organiseren wij allerlei soorten bedrijfsuitjes. Deze variëren van sportief tot meer teambuilding gericht, en van creatief tot een spannende indoor escape game, waarbij samenwerking belangrijk is.

Activiteiten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Zandvoort. In verband met het smalle strand is het blokarten niet toegestaan in Zandvoort, en kunnen we dit alleen in Wijk aan Zee aanbieden. Het brede strand daar biedt veel mogelijkheden voor allerlei soorten activiteiten. Daar komt bij dat er een groot, gratis parkeerterrein is, wat Wijk aan Zee ook absoluut het overwegen waard maakt.

Als een bedrijfsuitje in Zandvoort de voorkeur heeft, is blokarten dus niet mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg andere activiteiten die we daar kunnen aanbieden, zoals powerkiten, lacrosse of flingo. Het powerkiten is ook een windactiviteit, net als het blokarten, alleen wordt hierbij vooral gebruik gemaakt van de kracht van de wind, in plaats van de snelheid ervan. Lacrosse is een teamsport, gebaseerd op een combinatie van hockey, voetbal en basketbal. Behendigheid, communicatie en onderlingen samenwerking zijn hierbij erg belangrijk, wat het een zeer geschikte teambuilding activiteit maakt. Flingo is een wat ludiekere activiteit, gespeeld op een volleybalveld. Met de elastische hesjes die de spelers dragen moet het balletje worden rondgespeeld en uiteindelijk bij de tegenpartij belanden. Kortom, genoeg mogelijkheden!

Vergaderen in Zandvoort

Een goede optie voor een vergaderdag is om de meetings af te wisselen met activiteiten. Dit zorgt voor een positieve mindset en een frisse blik. Het is wellicht zelfs mogelijk om gebruik te maken van de WKR (werkkostenregeling). Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Meer informatie bedrijfsuitje Zandvoort

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Zandvoort? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.