Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Sportief bedrijfsuitje in Wijk aan Zee

Ontdek Wijk aan Zee tijdens een bedrijfsuitje! Vlakbij Amsterdam, gratis parkeren, en een van de breedste stranden van Nederland met een stuk activiteitenstrand: Wijk aan Zee leent zich uitstekend voor een sportief bedrijfsuitje aan de kust!

Activiteiten

Als het bedrijfsuitje in het teken staat van spanning, sensatie en spektakel, dan mag blokarten niet ontbreken aan het programma. Blokarten, ook weleens blowkarten of strandzeilen genoemd, is een spectaculaire activiteit, waar iedereen veel plezier aan zal beleven. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de wind, dus deze activiteit is ook nog eens milieuvriendelijk. Het brede activiteitenstrand van Wijk aan Zee is dus perfect voor het blokarten!

Het blokarten bieden we aan in verschillende vormen. Wij hebben vast een aantal arrangementen samengesteld, met activiteiten die ideaal zijn in combinatie met het blokarten. Het meest populaire arrangement is de combinatie van blokarten en powerkiten, aangezien dit de ultieme wind experience is. Bij het blokarten ervaar je de snelheid van de wind, en bij het powerkiten juist de kracht ervan.

Ook voor teambuilding bedrijfsuitjes zijn er voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Bubble Soccer, een hilarische, unieke activiteit, of onze indoor escape game The Mystery Box.

Locatie

Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze moderne beachclub DITTIS SunSea. Deze sfeervolle locatie biedt alle mogelijkheden voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje. Een warm welkom met een drankje en verse appeltaart, of een gezellige afsluiter van het activiteitenprogramma in de vorm van een borrel. Aansluitend dineren? Ook dat is mogelijk. Voor elk soort bedrijfsuitje is er wel een geschikt dinerararrangement!

Meer informatie bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Wijk aan Zee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.