Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en/of bij alle overige vragen neem gerust contact met ons op! Je mag ons natuurlijk altijd bellen of appen: 06-52088111

Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en/of bij alle overige vragen neem gerust contact met ons op! Je mag ons natuurlijk altijd bellen: 06-52088111

Dankzij onze lichtgewicht materialen en de grootste Blokart zeilen op de markt, kunnen wij al vanaf een goede windkracht 3 Blokarten (10-12 knopen).

Bij Seaside Events staat veiligheid voorop, daarom stoppen wij bij windkracht 7 (28-30 knopen) en kan het uitje kosteloos verplaatst worden.

Vanaf 10 jaar met een lengte van minimaal 1.30 cm kunnen kinderen zelfstandig in een kart rijden. We hebben kinderzeilen (2m) maar bij harde wind kunnen we ook in overleg besluiten om het kind met een volwassene uit jullie groep mee te laten rijden in een duokart*.

*Duokart: Een duokart is een normale kart met zijspan; ideaal voor meerijdende kids vanaf 3 t/m 9 jaar.

➤ Vrijetijdskleding passend bij het seizoen
➤ Bij nat weer, neem regenkleding en/of een droog setje kleding mee! Omkleden kan bij ons
➤ Een set (oude) handschoenen voor bescherming handen bij aantrekken van het zeiltouw
➤ Zonnebril of goggles (bij harde wind) tegen opstuivend zand (let dus ook op met lenzen!)
➤ Laat waardevolle spullen thuis of berg het op in een tas of jaszak.

Dankzij ons perfecte materiaal en onze ervaren instructeurs kan iedereen deze strandsport beoefenen. Er wordt een uitgebreide uitleg vooraf gegeven en tijdens het uitje blijft de instructeur erbij voor extra tips & tricks. Er is dus absoluut geen ervaring nodig.

Het antwoord is simpel: Nee. Natuurlijk is het jammer wanneer je niet mag deelnemen, maar wij willen absoluut geen risico nemen met zwangere deelnemers. De veiligheidsriem zit om je buik en omvallen met je kart hoort er een beetje bij. Helaas een No Go dus.

Het blokart uitje kan in dat geval kosteloos worden verplaatst. Als wij weinig wind in de voorspelling zien aankomen communiceren we dit altijd vooraf.

IJmuiden staat bekend om haar ongekend brede strand, er is dus gewoon heel veel ruimte. Verder Blokarten wij in een speciaal door de Gemeente aangegeven evenementenzone. Dus zelfs op drukke zomerdagen kan er in alle ruimte worden geblokart!

Groepen groter dan 10 personen

Voor groepen groter dan 10 personen of andere activiteiten bel ons: 06 5208 8111
of kijk op seaside-events.nl