WKR Bedrijfsuitje

WKR?

Een WKR (werkkostenregeling) bedrijfsuitje is een bedrijfsuitje met een meer zakelijk karakter. Dit is bijvoorbeeld het geval als een vergadering wordt georganiseerd, die vervolgens wordt uitgebreid met een activiteit op het strand zoals blokarten. De vergadering is dan de hoofdreden van de bijeenkomst, waardoor dit een WKR bedrijfsuitje kan worden genoemd.

Andere voorbeelden van WKR uitjes zijn relatieborrels voor klanten, leveranciers of andere partners. Afhankelijk van de indeling van het bedrijfsuitje en de hoofdzaak ervan kunnen wij je helpen bij het organiseren van een WKR bedrijfsuitje.

Hoe werkt het?

De WKR maakt dat werkgevers hun personeel tot een bepaald percentage van het jaarloon onbelast kunnen laten profiteren van verstrekkingen en vergoedingen. Dit kunnen dus kerstgeschenken zijn, dinertjes, personeelsfeestjes of bedrijfsuitjes.

Een vergadering op het strand heeft een aantal voordelen. Buiten de kantoormuren vergaderen heeft een positief effect op de focus en de resultaten. Gecombineerd met een aantal leuke activiteiten wordt ook de balans tussen zakelijk en ontspanning gewaarborgd. De kosten voor een vergadering vallen overigens niet onder de WKR. Het kan wel een onderdeel vormen van een WKR bedrijfsuitje.

Summit kan ook een vergadering verzorgen. Vanuit onze beachclub, met vergaderruimtes, organiseren wij zowel de activiteiten, als ook de rest van het programma!

BTW en WKR

Als er bij het bedrijfsuitje enkel werknemers aanwezig zijn, is het mogelijk de btw te verrekenen. Dit kan niet als er ook mensen aanwezig zijn die niet in het personeelsbestand staan, zoals bijvoorbeeld bij een zakelijke familiedag of een evenement met relaties of klanten.

Meer informatie WKR Bedrijfsuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.