Teamuitje

Teamuitje met blokarten

Bij een teamuitje hoort natuurlijk ook een activiteitenprogramma. Het blokarten mag daarin niet ontbreken. Deze activiteit zorgt voor veel spektakel, onderlinge strijd en natuurlijk de nodige hilariteit. Wij kunnen jouw teamuitje compleet verzorgen op onze strandlocatie in Wijk aan Zee!

Het blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is een activiteit waarbij een kar op 3 wielen (of soms zelfs slechts 2…) over het strand racet. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van de wind; het is dus helemaal milieubewust! Summit Sports is de eerste en grootste aanbieder van deze activiteit in Europa. We zijn dus expert op het gebied van blokarten, maar weten deze activiteit ook naadloos in te passen in elk soort teamuitje.

Teambuilding

Staat het teamuitje in het teken van teambuilding? Het blokarten lijkt misschien een individuele activiteit, maar door het ‘buddy-systeem’, waarbij twee teamgenoten elkaar afwisselen in de blokart, wordt het ook een kwestie van samenwerking. Daar komt bij dat de snelheidsmeters en het parcours al snel zorgen voor een onderlinge samenwerking tussen de teams… Daarnaast kan het blokarten gecombineerd worden met verschillende teamsporten, zoals Bubble Soccer en lacrosse. Wij denken graag mee om een passend programma in elkaar te zetten voor jouw uitje!

Zakelijk teamuitje

Ook voor een zakelijk teamuitje met vergadering ben je bij Summit Sports aan het juiste adres. In de sfeervol ingerichte beachclub is ruimte genoeg voor het zakelijke deel van het teamuitje. Alle benodigdheden, zoals WiFi, een beamer en flipcharts, zijn hierbij aanwezig. Ook zaken als koffie, thee, water, pen en papier en pepermuntjes zijn bij de arrangementen inbegrepen.

Meer informatie strandzeilen met teamuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.