Teambuilding

Teambuilding bedrijfsuitje

Teambuilding is een belangrijk aspect in de huidige maatschappij. Door dit op te nemen als onderdeel van je bedrijfsuitje combineer je het noodzakelijke met het aangename. Summit Sports heeft veel ervaring in bedrijfsuitjes waarbij teambuilding centraal staat. Veel van onze sportieve strandactiviteiten zijn dan ook gericht op onderlinge samenwerkingen.

Activiteiten

Misschien niet de eerste activiteit waar je aan denkt, maar het blokarten mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Deze spectaculaire activiteit lijkt misschien individueel, maar door middel van het buddy-systeem en de aanwezigheid van parcours en snelheidsmeters gaat het al snel om samenwerking en competitie.

Blokarten alleen is niet voldoende om een compleet bedrijfsuitje te verzorgen. Daarom kan het blokarten goed worden gecombineerd met allerlei andere activiteiten, zoals een leuke teamsport.

Teambuilding met teamsporten

Qua teamsporten zijn er verschillende mogelijkheden. De meest populaire teamsporten zijn:

  • Bubble Soccer. Deze hilarische activiteit draait om plezier, wat bijdraagt aan het teamgevoel. De deelnemers dragen namelijk zelf een opblaasbare bal, waarin ze vervolgens in twee teams een potje gaan voetballen. Deze activiteit zal dus zeker een aandeel hebben in het teambuilding gevoel!
  • Lacrosse. Een unieke en niet al te bekende activiteit, die niet alleen draait om behendigheid, maar ook om samenwerking. In twee teams strijden de deelnemers om de winst, waarbij teamgevoel centraal staat.

Catering

Ook voor een afsluitende borrel en diner ben je bij ons aan het goede adres. Vanuit onze beachclub kunnen wij ook een lunch of borrelhapjes verzorgen. Liever een uitgebreide BBQ? Deze kan het gehele jaar worden verzorgd!

Meer informatie teambuilding

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.