Personeelsuitje

Strandzeilen als personeelsuitje

Op zoek naar een originele activiteit waarmee je jouw personeel zal verrassen? Het blokarten (of strandzeilen) is bij uitstek geschikt als activiteit tijdens een teambuildings-/personeelsuitje. Daarnaast is het een prettige toevoeging aan een vergadering, bijvoorbeeld als start, break of gezamenlijke afsluiting! Onze Event Designers denken graag met je mee over het programma en maken een voorstel voor je op maat.

Het blokarten wordt verzorgd op het strand van Wijk aan Zee. Hier beschikken wij over een speciaal activiteitenstrand, waar wij dus veilig en verantwoord jouw personeelsuitje kunnen verzorgen!

Invulling programma

De mogelijkheden voor een personeelsuitje op het strand zijn erg breed. Een activiteitenprogramma is altijd een waardevolle toevoeging aan de dag, ongeacht het type personeelsuitje. Het biedt het personeel de kans elkaar in een ander daglicht te zien en te leren kennen. Daarnaast is de buitenlucht goed voor lichaam en geest, zeker op een dag vol vergaderingen.

Het blokarten is een spectaculaire activiteit, waarover alle eerdere deelnemers erg te spreken zijn. Het is dan ook erg goed te doen voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheid!

Naast het blokarten is het mogelijk een of meerdere activiteiten toe te voegen aan het programma. Zo is het powerkiten bijvoorbeeld een zeer geschikte activiteit naast het blokarten. Liever wat afwisseling met een rustigere activiteit? Beach golf is erg uniek en ontspannend! Staat teambuilding centraal, of ligt de focus op creativiteit? Ook daarvoor zijn verschillende activiteiten zeer geschikt. Wij denken graag met je mee en creëren een passend programma, gebaseerd op jouw wensen.

Personeelsuitje i.c.m. vergadering

Heeft je personeelsuitje ook een zakelijk onderdeel? Ook dat is geen probleem! Onze beachclub beschikt over verschillende vergaderruimtes. De prachtige omgeving draagt bij aan een effectieve vergadering, zeker in combinatie met een activiteitenprogramma op het strand!

Catering

Een personeelsuitje is niet compleet zonder een hapje en drankje met collega’s. Starten met een uitgebreide lunch, of liever afsluiten met een borrel en/of een diner? Ook een BBQ kan het hele jaar door gereserveerd worden.

Meer informatie strandzeilen met personeelsuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.