Blokarten met een groep

Blokarten met een groep? Voor groepen vanaf 10 personen kunnen wij verschillende soorten uitjes organiseren. Of het nu gaat om een jaarlijks teamuitje, of een activiteitenprogramma als onderdeel van een vergadering, wij maken een voorstel op maat! Voor elk gezelschap kunnen wij een passend programma creëren, zodat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Vanuit onze beachclub DITTIS SunSea verzorgen wij verschillende uitjes voor groepen. Dit bieden wij aan op het activiteitenstrand in Wijk aan Zee. Hier kunnen wij dus veilig en verantwoord allerlei activiteiten organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het blokarten met een groep, waarbij je racet over het strand!

Blokartarrangement voor een kleine groep

Een wat kleiner gezelschap voor een uitje op het strand? Overweeg een programma waarbij het blokarten wordt gecombineerd met een teamsport. Op deze manier kan de complete groep bij elkaar blijven, en met én tegen elkaar strijden. Dit draagt bij aan het gevoel van saamhorigheid en teambuilding.

Blokartarrangement voor een grote groep

Het lijkt misschien een hele opgave, maar blokarten kan ook in een activiteitenprogramma voor een grote groep worden opgenomen. 50, 100, 200 personen, alles is mogelijk! Onze jarenlange ervaring in de organisatie van programma’s met blokarten maakt dat wij volledig op maat gemaakte voorstellen kunnen creëren, waarbij wij met alle wensen rekening houden.

Onze ervaring leert, hoe groter de groep, hoe diverser het gezelschap en dus hoe meer verschillende wensen. Ons Beach a la Carte programma is perfect voor zo’n soort evenement. Verschillende activiteiten, variërend van sportief (blokarten, powerkiten), tot teamsporten (Bubble Soccer, lacrosse) of rustigere activiteiten (golf), zullen gedurende het uitje op het strand worden georganiseerd. Deelnemers kunnen dan in verschillende rondes zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen meedoen!

Meer informatie blokarten met een groep

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.