Vergaderen en blokarten

Vergaderen op het strand

Een dag vol vergaderingen voelt vaak erg lang, en die vergaderruimte heb je nu ook wel gezien… Wat dacht je van vergaderen op het strand?! Een bijzondere en inspirerende locatie, met positieve gevolgen voor de inhoud en het doel van de dag.

Tussen de vergaderingen door is het mogelijk bij Summit Sports een activiteitenprogramma te boeken. Zo kan het hoofd even worden leeggemaakt in de buitenlucht, wat de focus ten goede komt. Wij kunnen verschillende arrangementen met allerlei activiteiten organiseren, afhankelijk van jouw wensen!

Inhoud programma

Bij Summit Sports maken we van het vergaderen een echte belevenis. Bij de vergadering word je van alle gemakken voorzien en zijn alle benodigdheden aanwezig. Denk hierbij aan WiFi, een LCD scherm, een flip-over, blocnotes en pennen. Daarnaast wordt ook gezorgd voor koffie, thee en water. Een compleet verzorgde dag? Ook voor een lunch(buffet) kan worden gezorgd.

Na het eerste deel van vergaderen is het tijd voor het activiteitenprogramma. Om echt even goed uit te waaien is het blokarten ideaal. Meteen voor de deur van de vergaderzaal is het activiteitenstrand. De wind waait, de blokarts staan klaar, onze instructeurs zijn er klaar voor… Na een korte uitleg al kan je instappen en vertrekken!

Naast het blokarten is het raadzaam een teamsport in het programma op te nemen als onderdeel van een dag vol vergaderen. Het draait hierbij immers om goede samenwerking. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor het onderlinge gevoel van competitie. Ook hierbij kijken we uiteraard naar jullie wensen en de samenstelling van de groep.

Meer informatie blokarten en vergaderen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.