Bedrijfsuitje strand

Blokarten met bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje met uitdaging en spektakel? Het blokarten is een zeer geschikte activiteit voor je bedrijfsuitje! Snelheid en behendigheid staan centraal, wat het een spannende maar vooral erg leuke activiteit maakt.

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is eenvoudig te leren en daardoor ideaal als onderdeel voor het bedrijfsuitje. Aangezien de activiteit erg goed te doen is voor jong en oud, sportief en minder sportief, fanatiek en minder fanatiek is het bij uitstek de perfecte activiteit voor een gemixt gezelschap. Uiteraard denken wij graag mee voor de beste activiteiten voor jouw gezelschap!

Blokarten in Wijk aan Zee

Op ons activiteitenstrand in Wijk aan Zee kan het blokarten op de ultieme manier ervaren worden. In Zandvoort en vele andere plekken in Nederland is het strand erg smal, wat het ongeschikt maakt voor een activiteit als blokarten. Je wilt immers wind vangen, snelheid maken en over het strand racen! In Wijk aan Zee is het strand erg breed, en kunnen we op het activiteitengedeelte het gehele jaar door een bedrijfsuitje met blokarten organiseren!

Het bedrijfsuitje kan, naast het blokarten, ook andere activiteiten bevatten. Zo is het powerkiten dé aanvulling op het blokarten, aangezien je daar op een andere manier gebruik maakt van de wind. Als het teamgevoel centraal staat is een teamsport een leuke toevoeging. En als het belangrijk is dat iedereen met een ontspannen gevoel naar huis gaat is een hapje en drankje in onze beachclub altijd een goed idee!

Meer informatie bedrijfsuitje op het strand

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.