Bedrijfsuitje

Blokarten als bedrijfsuitje

Al sinds 1996 organiseert Summit Sports succesvolle bedrijfsuitjes op het strand. Een bedrijfsuitje kan variëren van actief en sportief tot creatief en meer teambuilding; alles is mogelijk!

Blokarten als bedrijfsuitje is gedurende het gehele jaar mogelijk, dus ook in het najaar! Uiteraard is een bedrijfsuitje op een zomerse dag niet hetzelfde als op een winderige herfstdag, maar in beide gevallen zal Summit Sports zorgdragen voor een spectaculair programma.

Blokarten in Wijk aan Zee

Het blokarten wordt georganiseerd in Wijk aan Zee, op het evenementenstrand. Dit brede strand is officieel beschikbaar om activiteiten op te mogen organiseren. Als eerste aanbieder van het blokarten is Summit expert op het gebied van deze activiteit.

Hoe ziet het blokarten bij Summit Sports eruit? In 2018 heeft Summit Sports de Blokart Race Edition® geïntroduceerd. Uniek aan deze blokarts zijn de aerodynamische cockpits, die voor een nog veiligere en snellere ervaring zorgen. Daarnaast zijn de blokarts uitgerust met een snelheidsmeter, zodat de onderlinge competitie nog meer wordt versterkt!

Strandactiviteiten

Naast het blokarten is er nog een aantal activiteiten dat door Summit Sports kan worden georganiseerd als onderdeel van een bedrijfsuitje. Afhankelijk van de insteek van jouw bedrijfsuitje zullen we gezamenlijk een passend programma samenstellen. Hieronder een aantal mogelijke activiteiten:

  • Bubble Soccer – hilarisch, intensief, teambuilding
  • Powerkiten – uitdagend, spectaculair, uniek
  • Lacrosse – teambuilding, uniek, fun

Voor een overzicht van alle arrangementen en activiteiten kan je hier terecht.

Alternatief programma

Een bedrijfsuitje op het strand is uiteraard weersafhankelijk. Voor het blokarten is met name de wind van belang. Door middel van verschillende zeilen, van verschillende groottes, kunnen we inspelen op de windkracht. Mochten de weersomstandigheden zodanig lijken te worden dat het originele programma niet meer mogelijk is, dan zullen we overgaan op het alternatieve/slecht weer programma.

Meer informatie strandzeilen met bedrijfsuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.