blowkarten-blokarten-strandzeilen-L01

Afdelingsuitje

Blokarten als afdelingsuitje

Het bedenken en organiseren van een origineel afdelingsuitje is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heeft Summit Sports vast een aantal sportieve arrangementen in elkaar gezet. Hierbij zorgen wij er natuurlijk voor dat je verzekerd bent van een echte strandervaring, maar ook dat het afdelingsuitje voor alle deelnemers leuk is! Afhankelijk van het type groep en de deelnemers stellen wij een programma op maat samen. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met het budget en specifieke wensen. Zo kan je met een gerust hart naar het strand komen!

Samenstelling programma

Zoals al even genoemd hebben wij een aantal arrangementen beschikbaar. Bij het samenstellen van een programma proberen wij altijd rekening te houden met alle wensen en het budget. Wij beheren onze eigen materialen vanuit onze eigen locatie, wat inhoudt dat wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. Indien relevant is het altijd raadzaam om een indicatie van het budget aan ons door te geven. Wij proberen hier bij het maken van een passend voorstel rekening mee te houden en zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen. Als je interesse hebt in een volledig verzorgd afdelingsuitje op het strand, inclusief eten en drinken, denken wij graag mee over alle mogelijkheden en het meest passende programma.

Organisatie afdelingsuitje

Met een groep vol verschillende leeftijden, persoonlijkheden en interesses kan het soms best lastig zijn een afdelingsuitje te organiseren dat voor iedereen leuk is. Toch zijn er tips die dit makkelijker kunnen maken. Zo is de samenstelling van de groep erg belangrijk. Is het een sportieve groep? Of is er juist meer behoefte aan een ontspannen activiteitenprogramma? Voor elk type groep kan Summit Sports een geschikt afdelingsuitje organiseren!

Meer informatie afdelingsuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.