Actief en sportief uitje

Blokarten: een sportief uitje

Blokarten, ook wel bekend als strandzeilen, is een spectaculaire outdoor activiteit. Het vindt plaats op het strand en is de ideale activiteit voor een sportief uitje aan de kust. Als het gezelschap actief is, dan is blokarten de activiteit die het verschil gaat maken in de beleving van het evenement.

Het strandzeilen is dus ideaal ter invulling van een sportief uitje. Ons evenementenstrand in Wijk aan Zee leent zich echter perfect voor activiteitenprogramma’s met verschillende activiteiten. Voor een sportief stranduitje kunnen we dus een mooi programma samenstellen. Het blokarten is bijvoorbeeld erg leuk in combinatie met het actieve en uitdagende powerkiten. Voor een meer sportieve touch is een unieke teamsport als Bubble Soccer, lacrosse of flingo perfect.

Teambuilding sportief uitje

Ook als er tijdens een sportief uitje aandacht moet worden besteed aan teambuilding, denken wij graag mee over de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve teambuilding uitjes kunnen wij een bijdrage leveren aan het doel van het evenement. Door in verschillende teams aan de activiteiten deel te nemen, leert men elkaar kennen op een andere manier. Daarnaast wordt de teamspirit gestimuleerd tijdens de activiteiten. Bij het blokarten deel je bijvoorbeeld de blokart met een buddy. Om en om ga je racen, en natuurlijk proberen de snelste tijd neer te zetten. Bij een teamsport zoals lacrosse draait het om samenwerking en goede communicatie. Het is belangrijk je teamgenoten te vinden in het veld en samen voor de winst te gaan!

Meer informatie blokarten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.