mystery-box-escape-game-teambuilding

The Mystery Box

Escape game

The Mystery Box is de mobiele en geheel door Summit gecreëerde variant op een escaperoom/escape game. Deze activiteit leent zich uitstekend als alternatief voor een programma buiten, aangezien het spel binnen gespeeld wordt.

Hoe de escape game werkt

Bij The Mystery Box krijgt elk team een eigen kist. De teams bestaan uit groepen van 5-10 personen. In de kist zitten verschillende kleinere kistjes, allemaal met een slot met een code. Het is de bedoeling dat de teams tijdens deze escape game zo snel mogelijk van kistje naar kistje werken. In elk kistje zit namelijk de oplossing voor het volgende kistje. En dit moet natuurlijk allemaal binnen de tijd gebeuren… 90 minuten en de klok loopt…

Soorten opdrachten

In deze escape game komen verschillende soorten opdrachten aan bod. Zo wordt de algemene kennis op de proef gesteld, maar er komen ook rekenkundige of taalkundige vragen voorbij. Ook voor de creatieve denkers zit er genoeg uitdaging in! Bovenal is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt. De een blinkt wellicht uit in logisch nadenken en redeneren, terwijl de ander juist meer ‘out of the box’ denkt…

The Mystery Box en andere activiteiten

The Mystery Box alleen al is een erg leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuildingdag. Maar ook in combinatie met een van onze andere activiteiten is het een goede aanvulling. Speel het bijvoorbeeld na een clinic blokarten. Iedereen is dan goed uitgewaaid en kan met een frisse blik aan de escape game beginnen. Of combineer het met een teambuilding activiteit, zoals Bubble Soccer, zodat iedereen in de juiste teamspirit zit.

Meer informatie The Mystery Box

Benieuwd naar de mogelijkheden om The Mystery Box te spelen met jouw collega’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.