Powerkiten

Vliegeren makkelijk? Niet als je vliegert met powerkites! Deze kites hebben namelijk dubbele lijnen, wat het powerkiten een spectaculaire strandactiviteit maak voor jong en oud!

NASA Wings

Wij gebruiken officiële NASA Wings voor het powerkiten. Deze vliegers zijn ontworpen zoals de parachutes waarmee NASA space shuttles worden afgeremd. De powerkite is er dus op gemaakt om veel (tegen)kracht te kunnen geven. Dit is dan ook de ultieme gelegenheid om de kracht van de wind te ervaren.

Powerkiten in Wijk aan Zee

Een clinic powerkiten bij ons op het strand in Wijk aan Zee begint met een uitleg van een van onze instructeurs. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan alle veiligheidsmaatregelen die in acht moeten worden genomen. Vervolgens ga je samen met een ‘buddy’ aan de slag. In het begin is het zaak de basistechniek onder de knie te krijgen. Zodra dat is gelukt, ga je proberen de ‘powerzone’ op te zoeken met de kite. In deze zone vangt de powerkite de meeste wind, en komt er dus de meeste kracht in de staan. Het kan zelfs gebeuren dat je stukjes over het strand getrokken gaat worden! Om die reden is het powerkiten niet overal in Nederland toegestaan. Langs te Nederlandse kust zijn speciale kitezones geselecteerd, waar Wijk aan Zee er één van is!

Powerkiten | Arrangementen

Over het algemeen combineren wij het powerkiten met een clinic blokarten in onze Blokart Race Edition. Bij het powerkiten ervaar je namelijk de kracht van de wind, en bij het blokarten juist de snelheid van de wind. Samen vormen deze activiteiten dus de ultieme beach experience.

Ben je eerder op zoek naar een competitief element om toe te voegen aan je evenement? Wij kunnen verschillende teamsporten organiseren! Na het vrij intensieve kiten is het meer ontspannen beachgolf bijvoorbeeld een perfecte activiteit. Liever nog iets sportiefs? Ga dan voor een uurtje lacrosse, of kies zelf een van onze activiteiten!

Meer informatie powerkiten

Benieuwd naar de mogelijkheden om te gaan powerkiten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.