iPad Games

‘Op iPad’ met jouw afdelingsuitje

Wil je tijdens een afdelingsuitje of ander bedrijfsuitje de omgeving verkennen, op een originele, niet al te intensieve en toegankelijke manier? De iPad Games van Summit zijn dan de ideale activiteit.

Er zijn verschillende iPad games ontwikkeld door Summit. Deze zijn inzetbaar op allerlei soorten locaties, van het strand of het bos tot zelfs de Efteling. Ze zijn vooral geschikt en het meest populair in steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Groningen. Vaak zijn de mogelijkheden voor een teamactiviteit in stedelijke omgevingen beperkt. Een iPad game kan echter altijd. Onze games zijn niet afhankelijk van tijd, plaats, drukte, etc. Vooraf zetten we verschillende punten uit. Bij elk punt hoort een opdracht, en deelnemers kunnen tijdens dit afdelingsuitje zelf bepalen hoe ze naar de punten toe gaan. De route bepalen ze zelf!

Stronger Together

Stronger Together is de naam van een van onze spellen. Jouw afdeling was dan misschien al strong, maar tijdens een afdelingsuitje met deze iPad Game wordt ook duidelijk dat ‘together’ werken nodig is om doelen te behalen. De vragen en opdrachten in dit spel variëren en vereisen een brede kennis. Iedereen is dus nodig om kans te maken op de winst!

Taste the City tijdens jouw afdelingsuitje

Een iPad game is dé manier om een stad goed te ontdekken, of het nu gaat om een afdelingsuitje of een incentive. Wij kunnen zelfs een speciaal ‘taste the city’ programma organiseren. Dit is een combinatie van het spel, afgewisseld met proeverijen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in Leuven, waarbij je eerste een aantal punten in de stad ontdekt, om vervolgens naar de plaatselijke brouwerij te gaan en een workshop in Belgische chocolade te volgen. Met de iPad game kan een afdelingsuitje of ander zakelijk event dus een leuke twist krijgen.

Meer informatie iPad games

Benieuwd naar de mogelijkheden om een iPad game te spelen met jouw collega’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.