beach-golf-rustige-activiteit-bedrijfsuitje-strand

Golf

Personeelsuitje op het strand voor iedereen

Bij het organiseren van een personeelsuitje op het strand heb je met allerlei soorten mensen rekening te houden. De kans is klein dat iedereen even sportief is. Summit Sports heeft om die reden ook een aantal rustigere activiteiten opgenomen in het assortiment, waaronder golf. Voor een personeelsuitje is beachgolf een goede optie, maar ook andere varianten zoals discgolf (of frisbeegolf) en footgolf (voetbal en golf gecombineerd) zijn mogelijk. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om rustige activiteiten in het programma op te nemen.

Hoe werkt het?

Is golfen op het strand wel mogelijk met een personeelsuitje? Hoe zit dat met harde golfballen en andere strandbezoekers? Is het niet gevaarlijk? Goed nieuws, het is ongevaarlijk. Golf wordt door ons georganiseerd op ons officiële activiteitenstrand, vlak voor ons paviljoen. De balletjes die we gebruiken zijn practice balls. Deze zijn zachter dan de standaard golfballen, en de afstand die hiermee geslagen kan worden is gemiddeld 2/3 minder dan normaal. Daar komt bij dat we ook grotere holes gebruiken. Het is immers al uitdagend genoeg om te golfen op het strand…

Golfen op het strand tijdens een personeelsuitje doen wij standaard in de vorm van een 9-holes parcours. Op verzoek is een parcours met 18 holes ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie over de golfsport op wiki golf of voor technische informatie op golf.nl 

Golf a la carte

Ongeacht of je kiest voor beachgolf, discgolf of footgolf; de activiteit is zeer geschikt als onderdeel van een personeelsuitje op het strand. Het golfen valt te combineren in een roulatieprogramma of als onderdeel van een a la carte programma bij een bedrijfsuitje met veel gasten of een grote zakelijke familiedag. Bij een a la carte programma zetten wij verschillende activiteiten uit op het strand, in overleg met de opdrachtgever. Meestal variëren deze van actief tot creatief. We organiseren dan verschillende rondes voor de activiteiten, van zo’n 45 tot 60 minuten. Elke ronde hebben de gasten de vrije keuze uit de activiteiten. Zo stelt iedereen zijn/haar eigen, ideale programma voor het personeelsuitje op het strand samen!

Meer informatie golf op het strand

Benieuwd naar de mogelijkheden om golf te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.