beach-flingo

Flingo

Flingo teamuitje op het strand

Organiseer je een origineel teamuitje op het strand, waarbij lol en hilariteit belangrijk zijn? Flingo mag dan zeker niet ontbreken. Deze unieke sport is eigenlijk niet te vergelijken met een andere sport. Alle deelnemers krijgen een elastisch hesje om hun nek. Dit alleen al zorgt voor een eerste glimlach… Vervolgens rekken de spelers het hesje uit, om een soort racket te creëren. Als het hesje gespannen staat, kan het balletje naar teamgenoten worden gespeeld, of natuurlijk op een tactische plek op de helft van de tegenstanders… Tijdens een teamuitje op het strand wordt flingo gespeeld op een volleybalveld. Qua spelregels is het vergelijkbaar met deze sport.

Een teamuitje met flingo op het strand zorgt altijd voor veel gelach. Dat heeft niet alleen te maken met de gekke hesjes, maar vooral ook met het spel zelf. Je mag bijvoorbeeld alleen vooruit spelen. Dit zorgt voor allerlei soorten bewegingen van spelers om het balletje te kunnen overspelen…

Flingo en andere activiteiten

De programma’s van Summit Events voor een teamuitje of een ander bedrijfsuitje op het strand duren standaard minimaal 2 uur. Het is mogelijk om 2 uur flingo te spelen, bijvoorbeeld in de vorm van een toernooi. De meeste bedrijven kiezen echter voor een combinatie met een of meerdere andere activiteiten. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld een combinatie met andere teamsporten zoals Bubble Soccer of lacrosse. Aangevuld met Beach-volleybal kunnen we een ‘battle @ the beach’ organiseren. Men kan uiteraard ook kiezen voor een combinatie met andere soorten activiteiten, zoals blokarten, powerkiten en golf.

Teamuitje strand en andere bedrijfsuitjes

Flingo is zeer geschikt als onderdeel van een teamuitje op het strand, maar ook bij verschillende andere soorten evenementen, zoals een zakelijke familiedag of een groter bedrijfsuitje.

Meer informatie Flingo

Benieuwd naar de mogelijkheden om flingo te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.