Sea-Art

Creatief bedrijfsuitje aan zee

Een van Summit’s creatieve workshops is Sea-Art; een combinatie van strandjutten en schilderen. Eerst gaan alle deelnemers het strand op om te jutten. Er ligt namelijk van alles langs de vloedlijn en op het strand om te gebruiken bij de creatie van een kunstwerk: schelpen, stukjes wrakhout, restafval en natuurlijk veel plastic afval. Deze Sea-Art workshop zorgt er dus niet alleen voor dat iedereen een creatief bedrijfsuitje heeft, maar ook dat het strand wat schoner wordt en dat we een kleine bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen de plastic soup.

Nachtwacht of strandwacht

Hoe goed verborgen ook, iedere werknemer binnen een team heeft wel een talent. Het is niet zelden dat wij potentiële Rembrandts op het strand zien. Deze creatieve workshop zorgt er dus voor dat iedereen zich op zijn/haar eigen manier kan uitleven. Zo ontdek je ook of een collega potentie heeft om de Nachtwacht te recreëren, of dat een carrière als strandwacht meer geschikt is…

Heel Holland Schildert

Na het succes van Heel Holland Bakt kon een schildervariant natuurlijk niet uitblijven. En inderdaad, veel mensen kunnen best goed schilderen. De clinic Sea-Art is dan ook geschikt als onderdeel van verschillende soorten evenementen. Bijvoorbeeld als activiteit tijdens een grote kick off meeting, maar ook tijdens een familiedag is het een leuke gezamenlijke activiteit voor kinderen en volwassenen.

Slecht weer alternatief

Slogans als ‘slecht weer bestaat niet’ zijn natuurlijk prachtig. Het komt ook niet vaak voor, maar het bestaat helaas wel. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er een binnen alternatief is, voor het geval het buitenprogramma niet door kan gaan. Een denk-activiteit zoals een subquiz of The Mystery Box is een goede back-up, maar voor een wat meer creatief bedrijfsuitje is Sea-Art natuurlijk de ideale activiteit. Hoe dan ook, met deze binnen alternatieven kan het bedrijfsuitje altijd doorgaan!

Meer informatie Sea-Art

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een creatieve activiteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.