Bubble Soccer

Bubble Soccer, dat ook wel bekend staat als BubbleBal of Bubble Voetbal, is een activiteit voor jong en oud waarbij hilariteit gegarandeerd is! Je hoofd, bovenlichaam en armen zitten namelijk in een grote opblaasbare bal. Het gaat hier dus niet om een gewoon potje voetballen…

Origineel komt deze sport uit Noorwegen, waar zelfs een heuse competitie is. In 2018 werd zelfs de eerste Bubble Soccer World Cup georganiseerd! Bij ons op het strand wordt deze activiteit voornamelijk recreatief en als onderdeel van teambuilding georganiseerd.

Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor een lachwekkend tafereel, doordat je zelf in een opblaasbare bal zit. Rennen alleen al is een flinke uitdaging, maar het wordt pas echt hilarisch als je een tegenstander uit de weg weet te ‘stuiteren’.

Plezier staat voorop bij Bubble Soccer. Naast de normale spelregels die gelden op een voetbalveld zijn er dan ook geen bijzondere extra spelregels. Uiteraard wordt er door een scheidsrechter toezicht gehouden op de veiligheid en sportiviteit van alle deelnemers!

Bubble Soccer | Arrangementen

Los van het feit dat deze activiteit erg lachwekkend is, is deze ook erg geschikt als onderdeel van een teambuilding dag. Meer nog dan bij een ‘gewone’ teamsport zijn samenwerking en communicatie erg belangrijk bij het Bubble Soccer.

Doorgaans wordt het dan ook geboekt in combinatie met een andere activiteit. Het is bijvoorbeeld een uitstekende aanvulling op een uur blokarten. Meestal combineren we het Bubble Soccer zelf met lacrosse (elk een halfuur). Dit aangezien het een vrij intensieve activiteit is, die lastig is vol te houden gedurende een heel uur.

Deze activiteit kan ook in het programma van een familiedag worden opgenomen. Naast de gewone bubbles beschikken wij ook over speciale bubbles voor kinderen. Zij kunnen dus ook op een veilige en leuke manier deelnemen aan deze activiteit. Wij stellen graag een apart programma voor de kids op!

Meer informatie Bubble Soccer

Benieuwd naar de mogelijkheden om bubble soccer te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.