blokarren-spectaculair-bedrijfsuitje-strand

Blokarten

Ruim 20 jaar geleden is het blokarten door Summit Sports vanuit Nieuw-Zeeland in Nederland geïntroduceerd. Een originele activiteit, die echt aan te raden is als onderdeel van een bedrijfsuitje. Blokarten is zeer toegankelijk: het is snel te leren, ongevaarlijk en kan ook zonder ervaring worden gedaan. Een korte uitleg van de instructeurs is het enige wat nodig is om in de blokart te stappen en te ervaren voor hoeveel snelheid de wind kan zorgen!

Die snelheid wordt bepaald door de windkracht. Hoe harder het waait, hoe harder de blokart gaat. Zelfs snelheden van 50 tot 60 km per uur zijn mogelijk! De activiteiten worden verzorgd op het brede strand van Wijk aan Zee, waar voldoende ruimte is voor nieuwe snelheidsrecords!

Blokart Race Edition

Voor het blokarten is al het materiaal dat wij gebruiken van het originele merk Blokart uit Nieuw-Zeeland. Dat is overigens ook de voorwaarde om te mogen spreken van ‘blokarten’. Andere aanbieders hebben het vaak ten onrechte over ‘blokarts’. Zij maken doorgaans gebruik van strandzeilers of landzeilers. Deze karts zijn over het algemeen van mindere kwaliteit en comfort, en bieden ook minder veiligheid. In 2018 heeft Summit Sports de Blokart Race Edition® geïntroduceerd; een blokart met race cockpit, ultra soft race tyres en snelheidsmeters. Deze karts bieden, naast een nog spectaculairdere ervaring, extra veiligheid en meer comfort. De Blokart Race Overalls maken het plaatje compleet.

Blokarten | Arrangementen

Wij kunnen het blokarten in allerlei vormen aanbieden. De standaard variant is de Blokart Race Edition, waarbij twee deelnemers elkaar afwisselen gedurende een uur. Het is ook mogelijk om twee uur lang over het strand te racen.

Wij organiseren niet alleen het blokarten, maar ook andere activiteiten. Het blokarten combineert bijvoorbeeld uitstekend met het powerkiten, maar ook met een teamsport zoals Bubble Soccer.

Meer informatie blokarten

Benieuwd naar de mogelijkheden om te blokarten met jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blokarten met minder dan 10 personen?