beach-lacrosse-activiteit-teambuilding-bedrijfsuitje

Lacrosse

Uitdagend en uniek: beach lacrosse als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand! Beach lacrosse is een variatie op het lacrosse uit Noord-Amerika. Daar is het zelfs de oudste georganiseerde sport. Waarom het zo geschikt is als onderdeel van je bedrijfsuitje? Aangezien er goed moet worden samengewerkt, is deze activiteit erg gericht op teambuilding. Bij deze sport staan inzicht, behendigheid en goede onderlinge communicatie centraal.

Eigenlijk is het beach lacrosse een combinatie van voetbal, hockey en basketbal. Bij het spel wordt gebruik gemaakt van een crosse (een stick met een ‘netje’) en een bal. Uiteraard krijg je van een enthousiaste beach lacrosse instructeur alle spelregels en technieken uitgelegd. Daarna kan je even feeling krijgen met de crosse door warm te gooien met je team. Tijdens de wedstrijd gooi je de bal door de lucht naar je teamgenoten, met als doel te scoren in het goal van het andere team. Zoals bij de meeste teamsporten is het ook hier de bedoeling zo vaak mogelijk te scoren!

Beach Lacrosse | Arrangementen

Het beach lacrosse wordt door ons georganiseerd als bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee. Een uitermate geschikte locatie voor deze activiteit, aangezien dit een van de breedste stranden van Nederland is. Speel je deze sport liever ergens anders, bijvoorbeeld op een eigen locatie? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij beschikken over alle benodigde spelmaterialen: crosses, balletjes, het veld en natuurlijk een ervaren beach lacrosse instructeur voor de uitleg en puntentelling!

Voor een compleet bedrijfsuitje kan het lacrosse gecombineerd worden met een van onze andere strandactiviteiten. Vaak verzorgen wij het in combinatie met Bubble Soccer (elk een halfuur). Beide activiteiten zijn uniek, origineel en draaien om teambuilding en plezier.

Voeg dan nog een clinic blokarten toe en je bedrijfsuitje is compleet!

Meer informatie Lacrosse

Benieuwd naar de mogelijkheden om lacrosse te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.